Clublogo%20VIP1

Blog

Van de voorzitter

Beste Vippers,

Op de sportvelden is het, als de jeugd niet traint, oorverdovend stil. Het sportieve en sociale leven dreigt stil te vallen. Geen training, geen competitie. Bestuurlijk blijft er genoeg te doen en hebben we intensief contact via de app, de mail en via Teams.

We zijn een vereniging, dus hebben we naast de sport ook een sociaal bindende functie. Deze tijd leent zich prima om binnen de diverse VIP-commissies te evalueren hoe we er voor staan. Kom in klein comité samen via Teams of Zoom. Juist nu is er ruimte om zaken te regelen waar je anders lastig aan toe komt.

Houd contact met elkaar door Teams, app en/of e-mail te gebruiken. Stuur elkaar leuke foto’s en grapjes. Kom je leuke sportgerelateerde, of nog beter, VIP-gerelateerde dingen tegen, stuur het door aan onze webmaster zodat we er allemaal van kunnen meegenieten. Bezoek regelmatig de VIP-site en blijf op de hoogte van de regelgeving.

Zo valt er te lezen dat besloten is om de contributie eind oktober nog niet te innen. We wachten af hoe de kosten zich ontwikkelen. Kosten zoals bijvoorbeeld zaalhuur, komen hopelijk te vervallen. Dit hangt af van de opstelling van Spurd, die overigens de zaalhuur van 1 tot 12 maart ook heeft kwijtgescholden. Andere kosten lopen vooralsnog echter door, zoals de kosten van de Nevobo.

We streven ernaar om hier voor het einde van dit jaar duidelijkheid over te verschaffen.

Voor nu: blijf bewegen en blijf gezond! Hopelijk snel tot ziens!

Jef van Bemmel / Voorzitter VIP

Vorige post
4 / 6
Volgende post

Hoofdsponsor

Bijlescontact

Onze hoofdsponsor van de vereniging

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein