Clublogo%20VIP1

Corona maatregelen

Corona-protocol voor competitie (oktober 2020)

Beste ViP-leden,

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober worden alle competities per 14 oktober 22.00 uur stilgelegd. De jeugd tot 18 jaar mag wel blijven trainen.

De maatregelen voor ten minste de komende vier weken op een rij:
1. Alle competities worden stilgelegd.
2. ViP kiest ervoor om alle trainingen voor seniorenteams te stoppen.
3. Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen.

De Nevobo geeft aan dat voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen (inclusief trainer) per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel. Het bestuur vindt dit niet praktisch haalbaar en daarom wordt ervoor gekozen dat seniorenteams niet trainen.

Richtlijnen jeugdtrainingen
Uiteraard blijven bij de trainingen voor de jeugd tot 18 jaar de huidige maatregelen in stand, met als belangrijkste aandachtspunten dat er geen publiek is toegestaan, de richtlijnen voor het dragen van mondkapjes van toepassing zijn en de kantine gesloten is.

Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes, zoals sporthallen. Neem zelf een mondkapje mee. Als teams starten met hun training gaan de mondkapjes af. Het dragen van mondkapjes wordt verplicht zodra dit juridisch geregeld is.

Bovenop deze al geldende aandachtspunten zijn ook douches en kleedkamers per woensdag 14 oktober 22.00 uur gesloten.

Vervolg competitie en teamgelden Nevobo
Deze maatregelen hebben, bovenop de ontwikkelingen van de afgelopen weken, veel impact op het verdere verloop van de competities. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competitie. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie.

Contributies ViP
Eind oktober wordt normaliter de eerste termijn van de contributies geïnd. Omdat per 14 oktober al het volleyballen voor senioren en de wedstrijden voor de jeugd voor in ieder geval 4 weken is stopgezet, heeft het bestuur besloten om eind oktober nog geen contributies te innen.

In de komende periode zal de penningmeester op een rijtje zetten welke kosten er vanwege het stopzetten komen te vervallen, en voor welke corona gerelateerde inkomsten ViP mogelijk nog in aanmerking komt. Op basis van dit overzicht komt het bestuur dan met een voorstel voor aangepaste contributies voor seizoen 2020-2021. We streven er naar om hier voor het einde van dit jaar duidelijkheid over te verschaffen, maar één en ander hangt uiteraard ook af van de duur waarin we niet op normale wijze kunnen volleyballen.

Als er vragen zijn, neem gerust contact op met het bestuur. We houden jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Take care!

Karekiet%20met%20tekst

Hoofdsponsor

Bijlescontact

Onze hoofdsponsor van de vereniging

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein