Beach Volleybal

Beste vippers,

We kunnen weer gaan beachvolleyballen!! De velden zijn opgebouwd dus vanaf 22 maart kan er weer gebeachvolleybald worden. Het bestuur heeft besloten dat dit tot 1 mei kan zonder beachlid te zijn dus tot dan zijn er geen kosten aan verbonden. Na 1 mei moet iedereen wel beach lid zijn van ViP om te mogen beachvolleyballen.

We gaan beachvolleybal trainen volgens het onderstaand schema. Er is wel een verschil tussen leden tot 27 jaar en leden van 27 jaar en ouder.

Tot 27 jaar is er een training (volgens het schema) en iedereen die dit wil kan zich hiervoor opgeven door een mailtje te sturen naar beach@vippurmerend.nl.

Vanaf 27 jaar mag je met maximaal 4 personen op 1 veld volleyballen en mag je niet van veld wisselen, hierom moet je je opgeven voor een seniorentraining via Supersaas! Als je dit wilt moet je toegevoegd worden aan de beach whatsapp. Je kunt je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen naar beach@vippurmerend.nl met je naam en je mobiele telefoonnummer.

Het adres is Heemstee 65 Purmerend.

Wel even de belangrijke mededeling dat het momenteel nog erg koud is, kleed je dus wel warm aan en trek eventueel oude gymschoenen aan tijdens het spelen!!

Sportieve groet,

Namens de beach commissie,

Merijn Luijbe

Welkom bij ViP Beach

Hartstikke leuk dat je geïnteresseerd bent in beachvolleybal!
We hebben de belangrijkste informatie hieronder voor je op een rijtje gezet, maar we raden je aan de site verder ook even te bekijken voor meer informatie en leuke foto’s. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de beachcommissie via beach@vippurmerend.nl
Tot op de beachvelden!

Locatie info: Sportpark Heemstee
Purmer-Noord
Heemstee 65, 1446 HC Purmerend

beach%20schema

Lid worden ?

Lid worden: 
U kunt beachvolleybal lid worden door het digitale inschrijfformulier in te vullen en te versturen naar de ledenadministratie

Trainingen:
Voor meer informatie over de trainingen kun je mailen naar beach@vippurmerend.nl

Service%202

Contributie

Zie de lijst hiernaast voor de kosten

contributie

Toernooien

Service%202

Openingstijden

opening

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein

Adres

Sporthal de Karekiet
Postadres:
Wonderfontein 58
1448 SM Purmerend

Contactpersoon: Else Wiersma
secretaris@vippurmerend.nl