Clublogo%20VIP1

BREAKING: Belangrijke documenten voor de fusie beschikbaar

Beste leden,

De volgende stap is gezet in de fusie tussen Bevok en ViP. In overleg met de notaris is gekozen voor de constructie dat Bevok wordt opgeheven en ViP als “verkrijgende vereniging” doorgaat en wordt omgedoopt tot Volleybalclub De Where. De fusiestukken omvatten het formele voorstel tot fusie en de doorlopende en nieuwe statuten van de verkrijgende vereniging. In eerste instantie wordt het nieuwe bestuur gevormd door Jef van Bemmel als voorzitter, Else Wiersma als secretaris en Samantha Truong als penningmeester.

Inmiddels zijn belangrijke documenten gereed gemaakt, en deze liggen ter inzage bij de secretaris van Bevok, Cor Zwier (Zuiderpad 91, 1461 BS Zuidoostbeemster en tel: 06-37281555) en bij de voorzitter van ViP, Jef van Bemmel (Apkenstraat 61, 1447 PN Purmerend en tel: 06-40198967).

De stukken zijn opgesteld door notaris Smallegange te Purmerend maar opmerkingen of vragen zijn nog steeds welkom. Wij ontvangen graag de vragen en opmerkingen voor 15 april a.s., zodat de stukken tijdens de oprichtingsvergadering van de nieuwe vereniging in mei / juni kunnen worden vastgesteld. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van Bevok en ViP,

Cor en Else (secretarissen)

Vorige post
4 / 55
Volgende post

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein

Adres

Sporthal de Karekiet
Postadres:
Wonderfontein 58
1448 SM Purmerend

Contactpersoon: Else Wiersma
secretaris@vippurmerend.nl