Clublogo%20VIP1

Coronatoegangsbewijs (QR-code) bij binnen sporten

Beste volleyballers, ouders en supporters,

Het coronatoegangsbewijs (QR-code) is vanaf 6 november verplicht voor sporters en publiek vanaf 18 jaar in alle binnensportlocaties. Zie ‘Protocol Verantwoord Sport’ van NOC*NSF.

Tijdens de wedstrijden op vrijdagavond is de Karekiet alleen toegankelijk via de kantine en dienen sporters en publiek een QR-code te kunnen laten zien. De vrijwilligers van de bardienst controleren de QR-code via de app ‘Corona Check Scanner’. Er zal een bord worden opgehangen bij de ingang van de kantine, waarop wordt aangegeven dat sporters en publiek zich bij de bardienst moeten melden voor het scannen van hun QR-code. Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen QR-code te tonen. Let op dat ook de ID-kaart getoond moet kunnen worden en dat de bekende Controlevragen inzake gezondheid moeten worden gevraagd (respectievelijk beantwoord).

Tijdens de trainingen (inclusief recreantenavonden) is het de eigen verantwoordelijkheid van leden die willen volleyballen om een QR-code te kunnen laten zien. Bespreek deze maatregelen binnen je team of trainingsgroep.

Het bestuur gaat ervan uit dat elk lid een QR-code kan laten zien voorafgaand aan een training of wedstrijd (en ook de ID-kaart, en dat men voldoet aan de Controlevragen). Een QR-code kan worden aangemaakt als je volledig bent gevaccineerd, als je minder dan 6 maanden geleden corona hebt gehad of als je in het bezit bent van een testbewijs met een negatieve uitslag. Een testbewijs is geldig tot 24 uur na het moment van testen.

Als je geen QR-code kunt laten zien, kan je niet trainen of spelen.

Het is een lastige en vervelende situatie, maar het bestuur denkt met bovenstaande de best mogelijke praktische invulling voor ViP te hebben bedacht.

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over bovenstaande dan vernemen wij dit graag.

Vorige post
6 / 23
Volgende post

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein

Adres

Sporthal de Karekiet
Postadres:
Wonderfontein 58
1448 SM Purmerend

Contactpersoon: Else Wiersma
secretaris@vippurmerend.nl