Clublogo%20VIP1

Diverse leden in het zonnetje gezet

Op maandag 23 mei was er een ViP ledenvergadering. Naast de gebruikelijke punten als mededelingen en financiƫn, zijn er die avond ook 3 belangrijke leden in het zonnetje gezet.

img_6007

Zo kregen Dirk Bloothoofd en Wouter Slim de Tomeloze Inzet bos bloemen voor hun niet aflatende inzet op de Beachvelden van VIP, en dan met name rondom de realisatie van een blokhut aldaar. De blokhut is inmiddels aangeschaft en opgebouwd, en zorgt er voor dat er lekker voor de regen kan worden geschuild mocht dat nodig zijn, maar ook schaduw biedt op zonnige dagen. Daarnaast zijn er versnaperingen te koop die vanuit de blokhut verkocht worden. Heren, en ook ook alle andere vrijwilligers die zich bezig houden met de blokhut, bedankt namens alle leden!

img_6008

Daarnaast ontving Marijke Loogman een bos bloemen die hoort bij het verlenen van het VIP Erelidmaatschap voor Marijke. Marijke heeft vele jaren verschillende jeugdteams van VIP en haar voorgangers getraind, op haar eigen vertrouwde en professionele wijze. Als jeugdlid (en later als seniorlid) hoor je er eigenlijk niet echt bij als je niet minimaal een seizoen door Marijke bent getraind :-)   Het Erelidmaatschap wordt voortgezet onder de nieuwe vereniging De Where, dus we wensen Marijke veel plezier van haar Erelidmaatschap. Dank Marijke voor als je trainingsverdiensten.

Vorige post
2 / 55
Volgende post

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein

Adres

Sporthal de Karekiet
Postadres:
Wonderfontein 58
1448 SM Purmerend

Contactpersoon: Else Wiersma
secretaris@vippurmerend.nl