Clublogo%20VIP1

Hoera! Meeste coronamaatregelen vervallen!

De meeste coronaregels vervallen. Zo verdwijnt de 1,5 meter maatregel en wordt op locaties waar minder dan 500 mensen binnen zijn afscheid genomen van het coronatoegangsbewijs.

Vanaf vrijdag 25 februari hoef je geen coronatoegangsbewijs meer te laten zien om toegang te krijgen tot het beoefenen van binnensport, de sportkantine en de tribune. Daarnaast gelden de normale openingstijden weer en is een vaste zitplaats niet meer verplicht. Ook het dragen van een mondkapje wordt grotendeels geschrapt. Alleen in het openbaar vervoer, op luchthavens en in vliegtuigen moet je nog een mondkapje dragen.

Nieuw weegmoment op 15 maart!

Op 15 maart beoordeelt het kabinet of de laatste nog geldende coronaregels moeten worden voortgezet. Het gaat dan om:

  • de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer
  • het verplichte testen voor toegang (1G)
  • het thuiswerkadvies

Richtlijnen algemeen

Wij adviseren om onderstaande maatregelen uit te voeren. Deze zijn met name gebaseerd op de landelijk geldende maatregelen:

  • Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Het blijft verstandig om je aan adviezen te houden die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden, afstand houden of het dragen van een mondkapje op plekken waar het druk is.

Zie ook het Protocol verantwoord sporten.

Vorige post
5 / 55
Volgende post

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein

Adres

Sporthal de Karekiet
Postadres:
Wonderfontein 58
1448 SM Purmerend

Contactpersoon: Else Wiersma
secretaris@vippurmerend.nl