Clublogo%20VIP1

Rabobank Clubsupport

Ook dit jaar doet VIP weer mee aan de Rabobank Clubsupport. Binnenkort lees je meer over hoe je als lid van VIP, maar zeker ook als lid van de Rabobank, kan meestemmen op verenigingen in de regio (dus ook VIP). Stemmen op VIP levert de vereniging geld op.

Voorgaande jaren hebben we als vereniging veel geld kunnen ophalen middels de Rabo Clubsupport, dus deze actie is van harte aanbevolen.

In het kort komt het er op neer dat elk lid van de Rabobank (en lid van de Rabobank word je door een bankrekening te hebben bij de Rabobank, en daarnaast gratis lid te worden van de bank) een 3 stemmen mag uitbrengen op 3 verenigingen in de regio Purmerend-Waterland. Op die manier kan je - naast een 2-tal verenigingen naar keuze - dus minimaal 1 stem op VIP uitbrengen. Hoe meer stemmen er op VIP worden uitgebracht, hoe hoger het geldbedrag is dat VIP uiteindelijk in ontvangst mag nemen.

Het stemmen op verenigingen spreekt voor zich, en leden van de Rabobank krijgen hier automatisch bericht over en uitleg hoe te stemmen. We zullen ter zijner tijd ook een korte uitleg verstrekken.

1 / 55
Volgende post

Sponsoren

purmer
winkelaar
DeBarbiers
banne
Colours%20at%20home%20at%20waterland
sierenjonk.jpeg

Sponsoren in natura

ijbouw
dmfkrediet
Webdesignmennoklein

Adres

Sporthal de Karekiet
Postadres:
Wonderfontein 58
1448 SM Purmerend

Contactpersoon: Else Wiersma
secretaris@vippurmerend.nl